Bijzondere tijden.

Namens de SJO en Technische Commissie SJO Stellingwerven is er een nieuwsbrief verzonden naar alle bij de moederverenigingen bekende mailadressen. Mocht u deze niet hebben ontvangen kijkt u dan in uw postvak reclame of spam. U kunt onze nieuwsbrief ook teruglezen via deze link. In de nieuwsbrief staat ook een oproep voor het invullen van een digitale enquete, die u hier terug kunt vinden. 
Wij wensen iedereen sterkte toe in deze bijzondere tijden!

Tussenstand sponsorloop

Steun SJO Stellingwerven

Op woensdagmiddag 1 april organiseert SJO Stellingwerven een grote sponsorloop, in samenwerking met sc Heerenveen. De jeugdspelers van SJO Stellingwerven (t/m O11) zijn al druk aan het warmlopen: ze zijn op zoek naar sponsors voor de sponsorloop. Doet u al mee?

Op www.sponsorloop.nl/stellingwerven/deelnemers kunt u zien wie er allemaal al meedoen. Wilt u sponsor worden? Klik dan op de actielink van één van de deelnemers. U komt dan op zijn/haar actiepagina. Hier kunt u zichzelf aanmelden als sponsor. Wel zo gemakkelijk.

Tussenstand

Op het moment van schrijven zijn er al … deelnemers begonnen. Samen hebben zij al 52 sponsors aangemeld. Hiermee hebben zij al € 319.00 ingezameld voor SJO Stellingwerven. Op naar de € 1000,- !!!

Unieke belevenis

De sponsorloop vindt plaats bij het Abe Lenstra Stadion, een unieke belevenis voor de kinderen. Daarnaast maken zij met deze actie kans op een onvergetelijke prijs: de wedstrijd van je leven!

Een unieke kans dus voor de deelnemers. De jeugdleden van SJO Stellingwerven kunnen dan ook alle steun gebruiken. Helpt u mee?

We gaan beginnen !!

Start actie Sponsorloop SJO Stellingwerven

We gaan beginnen! Zaterdag starten de jeugteams t/m Onder 11 met de actie voor de Sponsorloop.

De opbrengst van deze actie gaat naar SJO Stellingwerven, maar de jeugdspelers maken zelf ook kans op een mooie beloning. Deelnemers die goed hun best doen maken namelijk kans op de wedstrijd van je leven! 

De sponsorloop zelf is op woensdagmiddag 1 april (16:00). Deze wordt georganiseerd door sc Heerenveen, Sportief Partner van SJO Stellingwerven, en vindt plaats bij het Abe Lenstra Stadion. Dat wil je niet missen! Maar voordat het zover is gaan we eerst warmlopen: we gaan eerst met z’n allen op zoek naar sponsors! 

Aanmelden

Jeugdspelers kunnen zich aanmelden via onderstaande link:

www.sponsorloop.nl/stellingwerven

Sponsors kunnen zich aanmelden via de actiepagina’s van onze jeugdspelers. Iedereen mag sponsor worden: familie, buren enz. Betalen gaat via internet. Dat is wel zo gemakkelijk, en dan hoeven de kinderen niet met geld over straat. 

Meer informatie

Zaterdag ontvangen alle spelers (t/m O11) van ons actieteam een flyer met meer informatie.

Meer weten? Klik hier voor de veelgestelde vragen.

Sponsorloop SC Heerenveen

Aankondiging Sponsorloop (t/m O11)

Op woensdag 1 april (16:00) organiseren SJO-Stellingwerven en sc Heerenveen een grote sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion. Alle teams t/m O11 mogen meedoen. Een unieke belevenis!

Voordat het zover is gaan we eerst warmlopen: we gaan eerst met z’n allen op zoek naar sponsors. De opbrengst gaat naar onze club. Spelers die goed hun best doen maken zelf ook kans op een mooie beloning, waaronder de wedstrijd van je leven!

De aftrap hiervan is op zaterdag 29 februari. Meer informatie staat op de flyers die dan worden uitgedeeld.

Wij kijken uit naar een mooie actie samen en hopen dat iedereen meedoet. Want samen winnen we meer!

 

Teamuitje naar sc Heerenveen

Samen win je meer. Goede teamspirit is dus erg belangrijk. Een leuk teamuitje helpt daarbij

Daarom organiseert sv Olyphia in samenwerking met sc Heerenveen, een leuke Teamactie. Dit houdt in dat jullie met het hele team, met flinke korting, naar een wedstrijd van sc Heerenveen mogen. En het eerste rondje is van ons!

Er kan gekozen worden uit de volgende wedstrijden:

  • Zaterdag 8 februari – sc Heerenveen – VVV (19:45 uur)
  • Zaterdag 22 februari – sc Heerenveen – ADO Den Haag (19:45 uur)
  • Zaterdag 21 maart – sc Heerenveen – RKC (20:45 uur)
  • Zondag 3 mei – sc Heerenveen – PSV (14:30 uur)


Kosten: €15,- per persoon

Kijk voor meer informatie op :

www.kaartverkoopactie.nl/svolyphia

Activiteitencommissie SJO Stellingwerven

Inmiddels hebben een aantal enthousiaste dames een activiteitencommissie gevormd. Ieda Blokzijl, Baukje Dijkstra, Elise Smale (Sport Vereent) en Bo Veenstra (Oosterstreek), hebben het eerste overleg gevoerd en hebben inmiddels een (voorlopig) programma in elkaar gedraaid. 

Teams Activiteit Datum Locatie
JO-07/JO-08 Eieren zoeken + kleuractie 11 april 2020 Oldeberkoop 
JO-09/ JO-10 / JO-11 Spelletjesmiddag  met springkussens 9 mei 2020 Oosterstreek
JO-12 /JO-13 Survivalparcours Volgt nog Noordwolde
JO-15 / JO-17 Survivalparcours Volgt nog Noordwolde

Naast het eigen programma is er op 13 juni vanuit de KNVB nog de landelijke voetbaldag, waarvoor onze SJO zich inmiddels heeft aangemeld. Nadere berichtgeving over deze voetbaldag en het programma volgt later nog, maar zet de 13 juni maar alvast in je agenda. 

Als SJO vinden we het geweldig dat deze dames de kar gaan trekken, om naast het voetbal leuke activiteiten te gaan organiseren. Mochten er nog mensen zijn die de activiteitencommissie willen versterken, schroom dan niet om contact op te nemen met een van de dames. 

Baukje, Ieda, Bo en Elise, alvast bedankt voor jullie inzet.  

Een nieuwe naam voor de SJO

             Kyano Beun trotse winnaar.

De stemmen zijn geteld. Bijna 50 % van de uitgebrachte stemmen zijn gegaan naar:

VIDOSA

(Vier Dorpen Samen)

De naam is bedacht door Kyano Beun. Daarmee gaat hij de geschiedenisboeken in als bedenker van de nieuwe naam van onze SJO. Kyano wint met zijn inzending, een Meet and Greet en 4 toegangskaarten voor een wedstrijd van sc Heerenveen.

De nieuwe naam zal vanaf het seizoen 2020-2021 gebruikt gaan worden. Namens de gehele SJO van harte gefeliciteerd.

Finaleronde prijsvraag

Uit de vele inzendingen zijn er voor de finaleronde 4 potentiële namen geselecteerd. Kids, ouders, opa’s en oma’s, vrijwilligers, trainers, kortom iedereen die is betrokken bij een van de moederverenigingen, mag zijn stem uitbrengen. Go for it ==>> https://www.sjo-stellingwerven.nl/poll/

Voetbal toernooi op woensdag 23 oktober

Woensdag 23 oktober (in de herfstvakantie) organiseert
ROY SCHULTING voor zijn opleiding een voetbal toernooi voor de SJO-Stellingwerven op het sportpark Spokedam in Noordwolde.
De kleedkamers en kantine zijn open!
JIJ KOMT TOCH OOK?
OPGEVEN: ROYSCHULTING05@GMAIL.COM
OF 06-28662811

Start seizoen – Kennismakingstoernooi

Start seizoen – Kennismakingstoernooi

Afgelopen zaterdag 24 augustus werd de start van de nieuwe jeugdorganisatie SJO Stellingwerven gevierd en  het seizoen 2019-2020 geopend met een onderling toernooi van alle jeugdteams op het terrein van vv Oosterstreek.

Onder een stralende zon ( misschien zelfs iets te warm) waren vanaf 14.30 uur  de jeugdteams aanwezig om onderling wedstrijdjes te spelen.

Het deed de organisatie deugd dat de opkomst bijna 100% was. Ook waren er veel ouders en andere belangstellenden. Het was mooi om te zien en te voelen dat het 1 jeugdvereniging was. Er viel geen onvertogen woord en het was zeer gezellig. Er was gezorgd voor voldoende vocht en lekkere ijsjes na afloop. Om 17.00 was de laatste wedstrijd gespeeld en werd al het materiaal opgeruimd.

Tijdens dit toernooi werd duidelijk dat ook voor de laatste teams zich leiders hadden aangemeld. Alle teams  hebben dus nu trainers en leiders. Het seizoen kan beginnen.

De verschillende commissies zijn zeer nieuwsgierig wat de eerste ervaringen van trainingen en wedstrijden zullen zijn. Op papier kun je van alles bedenken , maar het kan ( hopelijk niet) in de praktijk toch anders lopen.

In de komende tijd zitten de commissies niet stil. De organisatie voor het voorjaar moet geregeld worden. Er moet nagedacht worden over b.v. een logo, tenues, ( misschien) een nieuwe naam, Hoofd opleidingen en allerlei andere zaken die de komende tijd aandacht vragen.

We gaan ervan uit dat we er met elkaar, ouders en spelers, een succes van gaan maken. Wanneer U hier deel van uit wilt maken , om bv. in een commissie mee te willen denken. Dan kan dat natuurlijk: Bv. Sponsorcommissie, Communicatie of Voetbalactiviteiten. Meldt U zich aan bij 1 van de commissieleden.

En voor de teams een uitdaging : Wie van de teams wordt de eerste kampioen van SJO Stellingwerven. Daarmee gaat dat team natuurlijk de geschiedenisboeken in. Een uitdaging dus.

Namens de SJO commissie en technische commissie

Erik Oosterhof ( voorzitter a.i.)

WhatsApp WhatsApp wedstrijd secretaris